O femeie din Indonezia a fost înghițită de un piton

10.06.2024, 15:29
O femeie din Indonezia a fost înghițită în totalitate de un piton lung de șase metri. Presa scrie că aceasta a fost data dispărută două zile până la descoperirea macabră. Victima a intrat singură într-o pădure, unde ar fi fost atacată de reptilă.

Presa scrie că, femeia avea 45 de ani și era mama a patru copii. Aceasta a fost data dispărută săptămâna trecută, în timp ce traversa o pădure din provincia în care locuia, ca să ajungă într-o piață de alimente. Soțul ei a dat alerta după ce a găsit lucrurile soției sale în pădure și a observat în apropiere un piton uriaș, care avea burta mărită, potrivit The Independent. Se presupune că pitonul a prins-o de picior, s-a încolăcit în jurul ei și a sufocat-o, după care a înghițit-o. Oamenii din sat alarmați de soțul femeii au prins pitonul și i-au tăiat burta, însă au găsit-o pe aceasta moartă.

Incidentele cu oameni uciși de pitoni sunt rare, dar nu neobișnuite în Indonezia, unde mai multe persoane au murit în împrejurări similare. În ultimii ani au fost înregistrate cel puțin două cazuri în care localnici din Indonezia au ajuns în burțile unor pitoni uriași.

Exclusiv TV