Marcați
Polițiștii vor asigura ordinea publică în timpul desfășurării turului doi al alegerilor
18.11.2023, 12:19
Polițiștii vor asigura ordinea publică în timpul desfășurării turului doi al alegerilor locale generale și alegerilor repetate organizate în unele localități din țară.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Oxana Toderiță, a specificat că instituția a luat toate măsurile necesare pentru asigurarea ordinii la scrutin.

Polițiștii vor avea misiunea de a asigura securitatea în preajma secțiilor de votare şi menținerea ordinii publice. Totodată, polițiștii vor reacționa şi la eventualele sesizări parvenite de la cetățeni. Oamenii legii solicită cetățenilor să sesizeze autoritățile în cazul apariției unor eventuale încălcări, - a spus Oxana Toderiță.

De asemenea, în vederea neadmiterii abaterilor în ziua alegerilor, poliția recomandă cetățenilor să nu intre în biroul de vot cu obiecte periculoase, arme de foc sau arme albe, să nu distrugă listele sau fișele electorale și să nu scoată din localul secției de votare buletinele de vot.

moldpres.md
menu
www.exclusivtv.md © 2023 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.exclusivtv.md).